Lavomatic és una empresa que gestiona e instal·la l'equipament de rentadores i assecadores industrials amb surtidors a les estacions de servei, a locals comercials i a diferents espais de la geografía nacional.

És el concepte de Lavomatic, la renovadora proposta que està revolucionant el sector per la seva fórmula còmoda i fàcil del rentat i assecat de teixits a un cost molt econòmic i que compensa per la seva simplicitat en el tractament i la versatilitat en la seva estructura i funcionalitat.

Les rentadores de casa solen assumir uns 5-6 kg de càrrega. Lavomatic suporta un volum de 14 kg, ideal per a la cura de jocs de taula i unitats tèxtils de complex tractament, bé per la seva grandària, bé per la seva naturalessa. Un rentat i assecat de edredó per només 10,50 €. Aquesta és la filosofia d'aquesta emprenedora iniciativa nascuda a Màlaga i ideada per l'empresa Lavomatic, que ofereix un servei que la societat demana, en horari i accessibilitat d'acord amb els temps actuals.

L'experiència en locals comercials i la demanda generada des de la trencadora implantació de Lavomatic, amb la seva flexibilitat horària, fan d'aquest servei social una necessitat per la que dia a dia augmenta el nombre d'adeptes, per la seva comoditat i viabilitat econòmica en aquest oblidat tractament cap a les nostres 'peces especials'.


 
   
Lavomatic Lavanderías Autoservicio Lavomatic Lavanderías Autoservicio